Heb jij ook behoefte aan het opfrissen en verdiepen van je mindfulness? Mindsurfing biedt een 4-weekse vervolgtraining aan, waarin je leert je mindfulness beoefening in te zetten op de momenten waarin we het vaak het meest nodig hebben, in communicatie!

Inhoud van de training
Bij mindful communiceren, ook wel interpersoonlijke mindfulness genoemd, onderzoeken we onze dagelijkse communicatie en contact met anderen. We verkennen welke patronen hieraan ten grondslag liggen en hoe mindfulness hier een ander perspectief in kan bieden. Het doel is bewuster communiceren; minder vanuit de automatische piloot. Milde aandacht en ruimte in communicatie werkt verhelderend. Zo ontstaat er onder andere meer vrijheid voor de waarheid van het moment en lukt het vaker om je eerste impulsen los te laten en meer met je diepere intentie aan de slag te gaan.

Als vanzelfsprekend zal er ook voldoende aandacht aan het opfrissen en verdiepen van de meditatiebeoefening besteed worden.

Thema’s binnen mindful communiceren?

  • Verstand en “buikgevoel” samen brengen tot innerlijke wijsheid
  • verdeling van de aandacht bij de ander en aandacht en energie bij jezelf
  • bewustwording van je automatische patronen in communicatie
  • vaker vanuit de waarheid van het moment spreken in plaats van je conceptuele waarheid
  • ruimte en aandacht geven aan de non-verbale aspecten binnen communicatie
  • in aandacht aanwezig blijven bij de ervaring als communicatie stressvol wordt
  • ruimte geven aan persoonlijke behoeften en grenzen
  • waardering, vriendelijkheid en compassie plaats geven

Voor wie?
Voor iedereen die zijn mindfulness beoefening wil verdiepen na een mindfulness-based training te hebben gevolgd. Ook als je al meer ervaring hebt met mindfulness-beoefening vanuit een meditatietraditie.

Door wie?
De training ‘Mindfulness in communicatie’ wordt begeleidt door Sophie Tuijt, Mindfulnesstrainer & Psycholoog. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen “in aandacht” en doet dit met compassie, rust en beide benen op de grond. Sophie is lid van de VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland) en zal binnenkort de laatste vereiste onderdelen afronden en erkend zijn als categorie 1 trainer.

Kosten
De kosten voor de training zijn €175,- incl btw voor particulieren, €275,- incl btw bij betaling door organisatie/ werkgever. Inclusief kennismakingsgesprek, 4 bijeenkomsten van 2,5 uur, werkmap & audiomateriaal.

Mindsurfing biedt altijd ruimte aan mensen die wellicht net wat minder te besteden hebben. Mocht je mijn training willen volgen maar het financieel niet redden, neem dan alsnog contact met me op en dan kijken we of we er samen uit komen.

Locatie
De marconistraat 81, Den Haag

Er staan momenteel geen trainingen ‘Mindfulness in communicatie’ gepland. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schijf je dan onderaan in op de nieuwsbrief!

Aanmelden voor de training ‘Mindfulness in communicatie’ in Den Haag, of meer informatie? KLIK HIER