Mindsurfing biedt een professionele erkende training welke een combinatie van de leidinggevende stromingen MBSR & MBCT vertegenwoordigt. De trainingen worden aangeboden op diverse locaties in Den Haag, door Sophie Tuijt, Mindfulnesstrainer & Psycholoog.

Meditatie en zorgvuldig opgebouwde psychologie geeft de mindfulnesstraining zijn kracht. Geen praatgroep, maar intensief oefenen en bespreken met een groepje van maximaal 8 personen. Je leert om je ervaring te observeren tijdens (stressvolle) situaties en ruimte te creëren in je reacties hierop. Milde aandacht geven aan de situatie van het moment, zonder meteen te beoordelen, weg te drukken of meegesleept te worden.

Thuis oefenen
Mindfulness leer je door te ervaren, zelf oefenen is daarom een belangrijke onderdeel van de mindfulness training. Je zult hier ongeveer 30 a 40 minuten per dag aan besteden. Dit lijkt veel, maar deze tijd kun je zien als tijd voor jezelf en uiteindelijk zal je merken dat je er veel voor terugkrijgt.

Stilte dag
Rond de zesde week van de training zal er in een het weekend een oefendag plaatsvinden, waarbij we voor het grootste gedeelte buiten zullen zijn. Op deze dag zullen we de beoefening van mindfulness verder verdiepen aan de hand van aandachtsoefeningen waarbij we onze zintuigen afstemmen op de natuur.

Kennismakingsgesprek
De training start altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek is ruimte voor:

  • vragen en uitleg
  • uitspreken van motivatie en verwachtingen
  • het uitsluiten van belemmeringen voor deelname

Kosten
De kosten voor de mindfulness training zijn €350,- incl btw voor particulieren, €500,- incl btw bij betaling door organisatie/ werkgever. Inclusief kennismakingsgesprek, 8 bijeenkomsten van 2,5 uur, stiltedag, werkmap & audiomateriaal.

Mindsurfing biedt altijd ruimte aan mensen die wellicht net wat minder te besteden hebben. Mocht je mijn training willen volgen maar het financieel niet redden, neem dan alsnog contact met me op en dan kijken we of we er samen uit komen.

Aanmelden
Het is raadzaam om je tijdig aan te melden. Na ontvangst van de aanmelding neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Pas daarna wordt je aanmelding definitief.

Locaties & startdata trainingen Mindsurfing Den Haag